PC

Arcade Paradise i Maid of Sker su besplatni za preuzimanje putem Epic Store

Posted on

Svaku nedelju, oni sa Epic Games nalogom mogu da dobiju nekoliko naslova besplatno. Od sutra, Epic poklanja dve potcenjene igre – Arcade Paradise i Maid of Sker.

Možete ih dodati u svoju biblioteku od sutra, 18. jula u 16 časova po britanskom vremenu (i biće dostupne za preuzimanje do 25.), Arcade Paradise je vesela i nostalgična avantura koja vas vraća u 90-te. Igrate kao Ešli, koja transformiše porodični laundromat u arkadni raj.

Sa preko 35 kompletnih arkadnih igara koje pokrivaju decenije istorije igranja, Arcade Paradise nudi jedinstveno i mirnodopsko iskustvo.

Takođe je dostupna za preuzimanje i igra Maid of Sker. Razvijena od strane Wales Interactive, ova horor igra u prvom licu je “smeštena u udaljenom hotelu sa krvavom i mračnom istorijom iz britanskog folklora.”

Kao i mnoge horor igre u prvom licu, i vi ste slabijeg naoružanja i “opremljeni samo odbranbenim zvučnim uređajem” dok pokušavate da se odbranite od “sekte neprijatelja zasnovanih na zvuku.”

I Arcade Paradise i Maid of Sker biće besplatne za preuzimanje tokom naredne nedelje, nakon čega će biti zamenjene novim setom besplatnih igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version