PC

Igrači pobesneli na Apex Legends – Steam recenzije pale na “Overwhelmingly Negative”

Posted on

Apex Legends igrači su veoma  nezadovoljni stanjem igre nakon nedavnih novina. Respawn je ranije ovog meseca najavio novi sistem za Battle Pass, što znači da će igrači ubuduće morati da troše 20 dolara po sezoni da bi otključali sav dostupni sadržaj. Razumljivo je da je ovo okrenulo najveće obožavalace protiv Respawna, što je dovelo do poplave negativnih ocena.

Iako je Apex Legends na Steamu nekada imao opšte pozitivnu ocenu, s tim što su mnogi zahvaljivali EA za prebacivanje igre na Steam i hvalili ovaj „ongoing“ šuter za njegovu mehaniku, igra sada ima ocenu „Overwhelmingly Negative“ nakon što je skoro 20.000 igrača objavilo negativne ocene ili ažuriralo svoje prethodne ocene na negativne.

Uzrok ovog talasa negativnih reakcija je odmah jasan, pošto skoro svaki pojedinačni pregled iskazuje nezadovoljstvo novim sistemom Battle Passa, koji uzima ideje iz sportskih igara poput NBA 2K, koji takođe deli svoj plaćeni Battle Pass u dve različite verzije sa zasebnim nagradama.

Da li je Apex Legends bio potreban veći prihod, sigurno je bilo boljih načina da se to uradi, a ne da se igračima udvostruči grind i troškovi. Respawn još nije reagovao na negativne reakcije igrača. Iako ovo utiče na ocene korisničkih pregleda za igru, nije bitno smanjilo ukupni broj igrača, jer igra i dalje okuplja stotine hiljada istovremenih igrača samo na Steamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version