PC

Izgleda da je Rainbow Six Siege 2 u razvoju

Posted on

Leaker koji tvrdi da je developer na Rainbow Six Siege 2 podelio je neke zanimljive detalje o igri. Prema njegovim rečima, igra je u razvoju više od četiri godine i približava se kompletiranju.

Iako se Ubisoft još nije oglasio, razvojni tim je navodno postupno prebacivao članove originalnog Siege tima da bi počeli da rade na nastavku. Koriste Ubisoftov Snowdrop engine, isti onaj koji se koristi za XDefiant.

Prema njemu, tim je promenio engine jer je originalni Siege imao ozbiljne probleme u svom kodu, pa je bilo potrebno početi iznova. Nastavak na Siege takođe uključivati novi anti-cheat sistem napravljen od strane Ubisofta, što bi trebalo da razveseli igrače.

Ubisoft je prvobitno nameravao da otkrije nastavak na Six Invitational 2024 u Brazilu. Međutim, zbog nekih zakašnjenja u razvoju, odložili su najavu do Six Invitational 2025 u Bostonu, Masačusets.

Ovaj događaj će takođe biti poslednji Esports event za Rainbow Six Siege pre nego što se pređe direktno na potpuno izdanje Siege 2, slično onome što je Valve uradio za CS: GO pre prelaska na CS2.

Informacije su se pojavile dok Ubisoft nastavlja da podržava Rainbow Six Siege ažuriranjima i novim sadržajem u svom planu za Godinu 9, sa ciljem da zadrži interesovanje igrača. Međutim, igrači su izrazili zabrinutost oko zastarelog enginea igre i potrebe za novim početkom.

Rainbow Six Siege 2 se vidi kao vitalan za oživljavanje franšize, pogotovo zato što originalna igra, uprkos stalnim ažuriranjima, počinje da pokazuje godine. Leaker je istakao da je gotovo ceo tim sada prešao na novu igru, s tim što je samo mala grupa još uvek posvećena originalnom Siege, objavljenom pre gotovo decenije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version