PC

Da li je bolje da Star Wars Outlaws bude odložen?

Ubisoftu tokom poslednjih nekoliko godina stvarno nije uspeo da lansira hit. Iako je uspeh XDefiant pomogao finansijama izdavača u prvoj polovini 2024. godine, kompanija je i dalje pretrpela velike gubitke na igrama poput Skull & Bones i Avatar: Frontiers of Pandora. Sada, nedavni pregled gejmpleja za Star Wars Outlaws navodi finansijske analitičare da se pitaju da li bi Ubisoft trebalo da odloži igru.

Novi pregled gejmpleja za Star Wars Outlaws objavljen je ove nedelje na IGN-u, pružajući deset minuta snimka gejmpleja, koje su delovale loše. Znatan broj komentara ispod videa ističe neuravnoteženi framerate igre i primere lošeg grafičkog kvaliteta. Mnogi takođe tvrde da otkazuju svoje prednaručivanje, a ekstenzije za procenu nezadovoljstva na YouTube-u, za koje je poznato da nisu precizne, pokazuju takođe negativne reakcije.

Zbog ove reakcije, finansijski analitičar Banke Amerike pitao je finansijskog direktora Ubisofta, Frederika Duguea, da li će se igra odložiti, na šta je on brzo ukazao da je igra “prošla gold master fazu” i tvrdi da će više gejmpleja “vrlo visokog kvaliteta” “zaista pokazati dubinu otvorenog sveta”. Generalni direktor Ubisofta, Iv Gimo, takođe je odbacio sugestije o odlaganju, rekavši da igra ima “vrlo visok” nivo kvaliteta i da će je “ljudi voleti”.

Da li su izvršni direktor Ubisofta u zabludi ili ne, još uvek čeka se da se vidi. Star Wars Outlaws treba da izađe 30. avgusta, što ne ostavlja puno vremena developerima da se poprave preostali problemi ili se pozabave reagovanjima na pregled igranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top