PC

Star Wars Outlaws izlazi ranije nego što se očekuje

Igra Star Wars Outlaws je u jednom trenutku bila očekivana da se pokrene početkom 2024. godine, ali je igra odložena za kasnije u godini. Međutim, igra bi mogla stići i pre praznične sezone, a nedavni razvoj događaja ukazuje na to da će uskoro biti objavljen datum izlaska.

Star Wars Outlaws je sada ocenjen i u Južnoj Koreji i Australiji, noseći oznaku ‘Mature’ od australijskog odbora za klasifikaciju. Kako Insider Gaming ističe, to bi bilo otprilike ekvivalentno oceni ‘Teen’ od ESRB-a.

Obično se ovakve ocene pojavljuju nekoliko meseci pre izlaska igre. Prethodno je tvrđeno da, uprkos odlaganjima, igra se planira za drugu polovinu ove godine. Ove nedavne ocene podržavaju ideju da igra pak stiže u prvoj polovini.

Ako je to tačno, onda će Ubisoft uskoro otkriti više o igri i započeti svoju marketinšku kampanju, pred potencijalno izdanje u junu. Sa tim u vezi, Ubisoft nikada nije bio stidljiv kada je reč o odlaganju projekata, do te mere da se najavljeni datumi izlaska često ne mogu verovati, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo kako će to ići. S druge strane, nismo čuli ništa o problemima sa razvojem ovog projekta, pa bi mogao napredovati dobro i ispred rasporeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top