PC

Još problema za Ubisoft: Rainbow Six Mobile i The Division Resurgence odloženi

Posted on

Dok je Ubisoft javno objavio da nema planova za odlaganje Star Wars Outlaws nakon lošeg prikaza gejmpleja na IGN-u, izdavač je u tišini odložio neke od svojih drugih projekata. Najnovija odlaganja su za mobilne naslove Rainbow Six Mobile i The Division Resurgence.

U svom poslednjem kvartalnom finansijskom izveštaju, Ubisoft je naveo da će Assassin’s Creed Shadows i Star Wars Outlaws i dalje biti objavljeni u fiskalnoj godini 25, dok se Rainbow Six Mobile i The Division Resurgence više ne očekuju u toj fiskalnoj godini. To znači da bi na ove igre mogli da čekamo do aprila 2025. ili čak kasnije.

Ubisoft tvrdi da njihovi timovi koriste raspoloživo vreme kako bi se osiguralo da ova iskustva ispunjavaju očekivanja sa optimizovanim ključnim pokazateljima performansi (KPI) u kontekstu zahtevnog, ali veoma velikog tržišta“.

Obe ove igre su deo Ubisoftove inicijative prema free-to-play naslovima kako bi se poboljšala zarada između velikih izdanja kao što su Assassin’s Creed i Far Cry. Ove godine, Ubisoft je počeo da profitira od igre XDefiant, koja je konačno lansirana u maju nakon meseci odlaganja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version