PC

Call of Duty: Modern Warfare 3 možda stiže na Game Pass već 24. jula

Posted on

Ranije ovog meseca, malo posle najave nove strukture cena i nivoa za Game Pass, počele su glasine da će Call of Duty konačno stići na Game Pass upravo ovog meseca. Sada su nekolicina poznatih leakera koji objavljuju informacije iz sveta igara otkrili precizniji datum.

Sajt Insider Gaming izveštava da će Call of Duty: Modern Warfare 3 biti prvi CoD naslov koji će se pridružiti biblioteci Game Pass-a 24. jula. I drugi izvori, uključujući Xbox leakera eXtas1s i XboxEra, takođe tvrde da je datum 24. jul. Ako je tačno, Microsoft će objaviti to zvanično u narednih 48 sati.

To znači da Game Pass pretplatnici koji su propustili Modern Warfare 3 mogu da se uključe u multiplayer ili se vrate i iskuse kampanju, mada budite upozoreni, ona je veoma različita od tradicionalnih CoD kampanja, odvija se na velikoj open-world mapi. Pošto Modern Warfare 3 nije “day-one” igra, neće biti pogođena nedavnim Microsoftovim promenama, koje uklanjaju igre na dan izdanja iz novog standardnog nivoa Game Passa.

Takođe se nedavno tvrdilo da će se Game Passu uskoro pridružiti više igara iz Activisionovog kataloga. Do sada je samo jedna igra, Diablo 4, ušla u Game Pass biblioteku. Microsoft se približava jednogodišnjici akvizicije Activision Blizzarda, tako da je već krajnje vreme da vidimo neke konkretne poteze na tom planu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version