PC

Microsoft potvrdio Call of Duty: Modern Warfare 3 za Game Pass

Nakon brojnih glasina, Microsoft je zvanično potvrdio da će Call of Duty: Modern Warfare 3 konačno biti dodat u Game Pass biblioteku ove nedelje.

Nakon onoga što smatram prilično lošim mesecom za Game Pass, Microsoft malo podiže ulog u poslednjoj nedelji jula tako što će Call of Duty: Modern Warfare 3 dovesti na Game Pass. Igra će biti dostupna pretplatnicima Game Pass for Console, PC Game Pass i Game Pass Ultimate ovog četvrtka, 24. jula.

Ovo je prvi put da je igra iz Call of Duty serijala dostupna putem pretplatničke usluge kao što je Game Pass. Od sada će igra nastaviti da bude dostupna u biblioteci, omogućavajući milionima igrača pristup odličnim multiplayer modovima. Nažalost, ovaj konkretan unos u franšizu COD ne nudi mnogo za fanove singleplayer igre, pošto MW3 ima možda najslabiju kampanju u istoriji COD-a.

U oktobru ćemo videti još jednu COD igru koja stiže na Game Pass, sa Call of Duty: Black Ops 6 koji će se pridružiti biblioteci na dan izlaska. Međutim, zbog nedavno najavljenih promena nivoa Game Passa, samo pretplatnici Game Pass Ultimate i PC Game Pass će imati pristup na dan izlaska. Ako imate standardni nivo Game Passa, nećete imati pristup igrama na dan izlaska, što je promena koja se očekuje da će doneti Microsoftu milijarde dodatnih prihoda od pretplate.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top