PC

Star Wars Outlaws je Ubisoft igra sa najviše ulaganja marketinšku kampanju

Star Wars je velika franšiza, a Ubisoft je ogroman izdavač. Stoga nije bilo iznenađenje što su se ova dva povezala za igru sa velikim budžetom u otvorenom svetu. Ono što je možda iznenađujuće jeste koliko Ubisoft računa na uspeh ove igre, uloživši više novca u marketing predstojećeg Star Wars Outlaws nego u bilo koju drugu igru u istoriji izdavača.

Tokom nedavnog finansijskog poziva (kako je preneo Insider-Gaming), izvršni direktor Ubisofta, Iv Gilmot, otkrio je da će oni promovisati Star Wars Outlaws više nego bilo koju drugu igru u istoriji kompanije, rekavši:

“Uključujemo u proračune snažno lansiranje za Star Wars Outlaws. To je činjenica da je to jedna od najočekivanijih igara u industriji ove godine i odražava zaista snažan pozitivan stav zajednice, kao i činjenicu da dolazimo sa najvećom marketinškom kampanjom ikada za jednu Ubisoft igru.”

Outlaws će naravno biti lansiran za malo više od mesec dana, 30. avgusta, tako da ćemo verovatno početi da vidimo značajan porast marketinga i oglašavanja za igru u narednim danima/nedeljama.

Iako je Star Wars naravno poznat po količini fanova, a Outlaws izgleda da će biti prilično dobar, moraćemo da sačekamo i vidimo da li će se svo vreme, trud i novac uložen u igru isplatiti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top