PC

Skull & Bones dolazi na Steam od avgusta

Posted on

Ubisoft je Skull & Bones proklamovao kao AAAA iskustvo, označavajući ga prvom igrom koja je izašla sa takvom etiketom. Naravno, sada znamo da to nije bio slučaj, a sentiment prema igri je bio daleko od sjajnog. Iako igra nije uspela da privuče publiku na Ubisoft prodavnici ili Epic Games Store, Skull & Bones će dobiti drugu šansu na Steamu sledećeg meseca.

Objavljivanjem na Twitteru, zvanična stranica Skull & Bones je objavila sledeće: “Isplovite sa #SkullandBones na Steamu 22. avgusta! Pripremite se da upravljate nemilosrdnim pučinama, učestvujete u brutalnim pomorskim bitkama i izgradite svoje carstvo. Dodajte na listu želja sada!”

Kao što je to slučaj već mnogo godina, Ubisoft ne izdaje svoje igre paralelno na Steamu i svojoj trgovini zbog postojećeg dogovora sa Epic Games Store. To znači da igre na kraju ipak stignu do Steama, tako da ovaj potez nije ništa neobično.

Ipak, zanimljivo će biti videti kako će izgledati broj istovremenih igrača na Steamu nakon što Skull & Bones bude objavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version