PC

Dragon Age: The Veilguard na Steam stiže bez EA App

Posted on

Dragon Age The Veilguard je jedno od najuzbudljivijih izdanja 2024. godine, koje će se odigrati u drugoj polovini godine. Sa obećavajućim trejlerima do sada i nedostatkom mikrotransakcija, čini se da je BioWare na ivici nečeg posebnog.

Tim nastavlja da deli više ohrabrujućih informacija o RPG-u kako se približava izdanje 2024. godine. Njihovo najnovije ažuriranje potvrđuje da će Dragon Age: The Veilguard biti igriv na Steamu, i to nativno.

BioWare je potvrdio da za Dragon Age: The Veilguard neće biti potrebna EA aplikacija na PC-u. Za one koji ne znaju, kupovina EA igara na Steamu zahteva instalaciju ove aplikacije za igranje igara od izdavača.

Ovo često dovodi do negativnih reakcija jer fanovi ne vole da nepotrebno instaliraju lansere. Ipak, BioWare preskače ovaj sistem. Studio takođe potvrđuje da će njegov nadolazeći RPG biti verifikovan za Steam Deck od samog početka.

Više informacija o datumu lansiranja se očekuje kasnije ovog leta. Za sada, Dragon Age: The Veilguard bi trebalo da bude lansiran 2024. godine. Fanovi trenutno očekuju lansiranje oko jeseni 2024. godine, ali developer se još nije odlučio ništa potvrditi.

BioWare deluje prilično samouvereno u svoj rad na najnovijem delu Dragon Age. Studio je ranije opisao da je ovo prva igra u franšizi gde je borba zapravo zabavna. Štaviše, tim je nedavno diskutovao o drugim detaljima, kao što su opcije romantike.

Sve u svemu, već postoji dosta informacija o RPG-u. Developer ima velika očekivanja da ispuni, ali mnogi fanovi su već više nego uzbuđeni, izražavajući veru u viziju studija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version