PC

Rise of the Ronin dobio demo verziju

Posted on

Krajem prošle godine, Team Ninja i izdavač Koei Tecmo objavili su Rise of the Ronin ekskluzivno za PS5. Iako se čini da igra dobro prolazi, dodatni podsticaj je sada dat onima koji su zainteresovani da je provere – pošto je demo sada objavljen na PlayStation Store.

Objavom na PlayStation Blogu, Fumihiko Yasuda, producent i direktor u Team Ninja, podelio je sledeće:

“Veoma smo zadovoljni što su mnogi igrači uživali u igri od njenog izlaska 22. marta 2024. godine. Sakupili smo zabavne podatke o igranju iz celog sveta. Evo pogleda na izbore koje su igrači donosili dok su igrali Rise of the Ronin.”

Pored ovih statistika (koje se mogu naći OVDE), tim je otkrio da je sada dostupan i besplatni demo za one koji još nisu probali igru, rekavši:

“Besplatni igrivi demo Rise of the Ronina sada je dostupan za preuzimanje na PlayStation Store. Možete uživati u borbi sa Gonzom… i vaši podaci o spremanju mogu se preneti na punu igru. Za one od vas koji još nisu igrali Rise of the Ronin, pozivamo vas da istražite njegov prostran i prelep svet.”

Rise of the Ronin je najbolji napor Team Ninja do sada kada je u pitanju kreiranje iskustva sličnog FromSoftware. Biće zanimljivo videti koliko će igrača proveriti demo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version