PC

Steam poboljšao demo verzije u nedavnom apdejtu platforme

Tokom poslednjih nekoliko meseci, Valve je napravio mnogo poteza kada je u pitanju ažuriranje i poboljšanje svoje Steam PC prodavnice. Nakon uspeha revizije porodičnog deljenja, novog snimača ekrana i mnogo drugog, najnovija funkcija koja je dobila prepravku su Steam demo verzije.

Objavom na svom blogu, tim u Valveu je zvanično predstavio svoje “Veliko ažuriranje Steam demo verzija, 2024”, rekavši: “Sa hiljadama novih igrivih demo verzija igara koje se objavljuju svake godine, često kao deo Steam Next Festa, primetili smo neke trendove u povratnim informacijama od developera i igrača o promenama koje bi želeli da vide u procesu i funkcionalnosti. Dakle, sastavili smo ažuriranje na osnovu tih povratnih informacija.”

Poboljšanja koja se vrše su prilično značajna, a ceo skup promena je sledeći:

  • Možete dodati demo verzije u svoju biblioteku bez momentalnog instaliranja
  • Demo verzije se mogu instalirati čak i ako već posedujete punu igru
  • Demo verzije se mogu eksplicitno ukloniti sa vašeg naloga
  • Kada se demo verzija deinstalira, ona će se automatski ukloniti iz vaše biblioteke
  • Demo verzije sada mogu imati posebnu stranicu u prodavnici
  • Recenzije korisnika za demo verzije su sada opcija
  • Demo verzije se sada više pojavljuju u Steam prodavnici
  • Wishlisteri dobijaju obaveštenje kada developeri lansiraju demo verziju

Steam je uvek bio dobar kada su u pitanju demo verzije igara, tako da je dodatno uzbudljivo videti da Valve ulaže vreme, razmišljanje i trud da iskustvo učini još pogodnijim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top