PC

GTA 5 se možda vraća na PC Game Pass

Posted on

GTA 5 dominira industrijom još od 2013. godine, a fanovi je i dalje obožavaju. Iako je Rockstar uspeo da maksimalno iskoristi ovaj naslov, fanovi su i dalje vezani za njega. Igra je prodala preko 200 miliona kopija.

Mnogi fanovi verovatno već poseduju GTA 5, ali za one koji to ne čine, Rockstar bi uskoro mogao da donese naslov na popularnu pretplatničku uslugu. Prema novoj glasini, GTA 5 dolazi na PC Game Pass.

Tez2, pouzdan insajder, otkrio je da najnoviji naslov Grand Theft Auto dolazi na PC Game Pass.

Rockstar Games priprema GTA 5 da bude dostupan putem Xbox-ovog PC Game Pass-a za buduću dostupnost.

Tez2

Tez2 je ranije procureo mnogo informacija o igrama GTA, a u većini slučajeva je bio u pravu. Insajder je prilično poznat po tačnom izveštavanju o vestima za serijal.

Igra je ranije bila dostupna na Xbox Game Passu, ali je uklonjena prošle godine. Međutim, sa sada najavljenim GTA 6, povratak bi mogao biti veliki posao za Microsoftovu pretplatničku uslugu.

GTA 5 je bio dostupan i na PS Plusu, ali je uklonjen početkom ove godine. Nijedna od kompanija nije navela razlog za njegovo uklanjanje sa bilo koje pretplatničke usluge.

Iako bi njegov povratak bio uzbudljiv, Tez2 nije pomenuo kada će se igra pojaviti na Game Passu. Takođe, nije bilo zvanične najave od Rockstara ili Xboxa, tako da preporučujemo fanovima da ovu informaciju uzmu sa rezervom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version