PC

Plaion(Embracer) izdaje Marvel 1943: Rise of Hydra

Posted on

Još 2019. godine, poznata direktorka video igara Amy Hennig osnovala je novu diviziju za igre u okviru Skydance Media, a prvi najavljeni projekat je akciona avantura sa Kapetanom Amerikom i Panterom, poznata kao Marvel 1943: Rise of Hydra. Planiran za izlazak sledeće godine, Skydance je sada obezbedio partnerstvo sa Plaion-om za objavljivanje igre.

Objavljujući vest putem saopštenja za javnost, izdavač Marvel 1943: Rise of Hydra, Plaion, je podelio sledeće: “PLAION je sklopio globalno izdavačko partnerstvo sa Skydance Games da igračima donese blokbaster igru MARVEL 1943: Rise of Hydra 2025. godine.”

Govoreći o ovom partnerstvu, Julian Beak – kopredsednik Skydance Games – rekao je: “Verujemo da je PLAION savršen izdavački partner za višeplatformsko, globalno izdanje MARVEL 1943: Rise of Hydra. Za debi naslov našeg studija pravimo originalnu Marvel priču koju režira Amy Hennig. Oduševljeni smo što smo našli globalnog izdavača koji deli našu ambicioznu viziju projekta.”

Za neupućene, Plaion je ranije bio poznat kao Koch Media i bio je podružnica Embracer Groupa od akvizicije 2018. godine. Pod Plaionom, kompanija upravlja više izdavača, uključujući Deep Silver, Flying Wild Hog, Warhorse Studios i Prime Matter. Trenutno nije poznato pod kojim će tačno izdavačem igra biti distribuirana, iako će to verovatno biti jedan od navedenih.

Amy Hennig je naravno poznata po svom radu kao kreativni direktor i pisac Uncharted trilogije, mada je od tada imala problema sa objavljivanjem igre zbog problema u industriji. Sa potvrđenim izdavačem za Marvel 1943: Rise of Hydra, nadamo se da će igra uspeti da pređe ciljnu liniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version