PC

Ghost of Tsushima je inspirisao otvoreni svet u Star Wars Outlaws

Posted on

Dok se Star Wars Outlaws sprema za izlazak kasnije ovog meseca, tim u Ubisoftu je pojačao marketing i poruke. Diskutujući o otvorenom svetu igre, tim je otkrio da je Ghost of Tsushima bio njihova “najveća referenca”.

Tokom preview eventa za Star Wars Outlaws, GamesRadar je imao priliku da razgovara sa direktorom igre, Julianom Gerightijem, koji je otkrio:

“Moja najveća referenca [za otvoreni svet] bio je Ghost of Tsushima, koji je više na strani Kurosave nego na strani vesterna, na strani inspiracije za Džordža Lukasa.”

Upoređujući ovaj pristup sa naslovima poput Red Dead Redemptiona, Gerighty je nastavio: “Red Dead Redemption je fenomenalan, [jer tretira] svet kao svet – a ne kao spisak aktivnosti koje se često ponavljaju. Ali mislim da sam kod Ghost of Tsushima voleo tu čistoću imati igračku fantaziju i zaista se oslanjati na nju. Ovo je priča, svet, lik, sve se uklapa sa gejmplejom koji vodi sve. To je fantazija ‘ti si samurajski ninja u Japanu’. To je bilo jedno od vodećih svetala za ovo.”

S obzirom na to da je Ghost of Tsushima na mnogo načina opisan kao vrhunac Ubisoftovog otvorenog sveta, zanimljivo je da izdavač sada uzima inspiraciju od naslova Sucker Puncha. Nadamo se da će ovo biti dobar znak za nadolazeći Star Wars Outlaws.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version