Vesti

Procureli detalji za otkazanu igru studija Bungie – Payback

Bungie je upravo prošao kroz još jedan krug otpuštanja, a trenutni i bivši zaposleni nisu baš zadovoljni načinom na koji je menadžment vodio stvari od kada je pristao da se proda Soniju. Kao rezultat toga, bilo je nekoliko curenja informacija, uključujući nove detalje o ‘Paybacku’, igri za koju se mnogi smatrali da je kodni naziv za Destiny 3.

Bungie očigledno nema planova za Destiny 3 trenutno, a ispostavilo se da ‘Payback’ nije bio šifra za Destiny 3. Prema Jasonu Schreieru iz Bloomberga, Payback je trebalo da bude igra iz trećeg lica smeštena u Destiny univerzumu, koja bi “protresla formulu na velike načine”. To uključuje borbe sa čudovištima, rešavanje zagonetki i kooperativne elemente, inspirišući se igrama kao što su Monster Hunter ili čak Genshin Impact, ali bez gacha mehanike.

Međutim, iz nekog razloga, Bungie je otkazao Payback početkom ove godine, oslobađajući resurse za fokusiranje na druge nadolazeće naslove, kao što je Marathon, koji je odložen za 2025. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top