Vesti

Hi-Fi Rush studio ipak nije ugašen! Krafton kupio Tango Gameworks

Tango Gameworks je stekao Krafton, u potezu koji će održati studio na životu.

Xbox je u aprilu objavio da zatvara četiri Bethesdina studija – Tango, Arkane Austin, tvorca Mighty Doma Alpha Dog i studija podrške Roundhouse Games.

Studio je naizgled zatvorio vrata u junu, a developer Takeo Kido je podelio fotografije na društvenim mrežama o tome šta je rekao da je poslednji dan.

Međutim, južnokorejski izdavač Krafton, koji takođe poseduje PUBG Studios i studio iza The Callisto Protocol, Striking Distance, sada je objavio da je stekao Tango Gameworks, čime ga je naizgled spasio.

“Krafton Inc. je danas pozdravio talentovane ljude iz Tango Gameworksa u svom timu, obeležavajući uzbudljiv trenutak u globalnoj ekspanziji kompanije i svoju prvu značajnu investiciju na japanskom tržištu video igara”, rekao je izdavač u saopštenju.

“Ovaj strateški potez će uključivati prava na hvaljeni IP Tango Gameworksa, Hi-Fi Rush.”

Izdavač planira da sarađuje sa Xboxom i ZeniMaxom kako bi “obezbedio nesmetan prelazak i održao kontinuitet u Tango Gameworks-u”, rekavši da želi da tim nastavi da radi na Hi-Fi Rush franšizi i drugim budućim projektima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top