PC

Oglas za posao vezan za Battlefield 7 otkriva open-world prirodu ove pucačine

Franšiza Battlefield, voljena po svojim masivnim bitkama i uništivim okruženjima, možda će dobiti elemente otvorenog sveta u svojoj sledećoj igri.

Ova informacija dolazi od nedavnog oglasa za posao koji je uočila insajderka CindieStarLight na forumima, sugerišući da nova igra može uključivati misije u otvorenom svetu.

Oglas za posao pominje da je iskustvo sa igrama otvorenog sveta prednost. Ova naznaka sugeriše da sledeća Battlefield igra može odstupiti od svojih uobičajenih linearnih misija.

Iako su Battlefield igre poznate po svojim velikim mapama, ova promena bi mogla značiti otvoreniji i istraživačkiji stil igre, sličan onome što je Call of Duty: Modern Warfare 3 uradio sa svojim misijama u otvorenom svetu, iako sa ograničenim uspehom.

Čak iako je Battlefield: Bad Company eksperimentisao sa dizajnom otvorenog sveta, serijal ga nije u potpunosti usvojio u nedavnim izdanjima. Međutim, pristup otvorenom svetu bi mogao biti odličan za franšizu, zahvaljujući njegovom fokusu na velike borbe i dinamična okruženja.

Postoje i nagađanja da bi multiplayer mape mogle postati veće i detaljnije, što bi ih činilo sličnijim okruženjima otvorenog sveta. Ovo podržava oglas za posao za VFX direktora.

Oglas ističe potrebu za veštinama u kreiranju realističnih efekata uništenja, nagoveštavajući da će ova karakteristična osobina serijala biti još intenzivnija u Battlefield 7.

Naglasak na uništenju bi mogao dobro funkcionisati sa većim, detaljnijim mapama, dajući igračima više načina da promene bojno polje (bez namere) u realnom vremenu. Ovo bi moglo učiniti svaku sesiju jedinstvenijom i pod uticajem igrača.

Pozitivan prijem igara kao što je The Finals, koju su kreirali bivši Battlefield developeri i prepoznatljivost po efektima uništenja, može navesti EA da pronađe nove načine da serijal održi konkurentnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top