Vesti

Bethesda odustala od Fallout 3 i Oblivion remastera

Nakon brojnih dokumenata otkrivenih tokom suđenja Microsoftu i FTC-u o kupovini Activisiona Blizzarda, potvrđeni su remasteri za Fallout 3 i The Elder Scrolls 4: Oblivion.

Nažalost, oni koji traže informacije o napretku mogli bi biti razočarani, jer su ovi projekti otkazani.

Prema leakeru, remasteri više nisu u razvoju. Ovo ne deluje kao dobar potez Bethesde, jer su već imali recept za uspeh. Sve što su morali da urade je da repliciraju iste igre sa poboljšanjima trenutne generacije.

Otkazivanje može razbesneti fanove, jer su nedavna izdanja Bethesde, uključujući Starfield, bila daleko od dobro prihvaćenih kao njihove najveće RPG igre. Remasteri bi mogli da vrate timu dobru volju.

Međutim, ova odluka je možda doneta kako bi se obezbedio nesmetan rad na The Elder Scrolls 6. Tim je verovatno previše zauzet da bi pravdu učinio Fallout 3 i The Elder Scrolls 4, a možda nije želeo da outsoursuje remastere.

Što se tiče Fallouta, novi nastavak može biti mnogo dalje nego što se prvobitno očekivalo. Pošto se ove franšize pojavljuju nakon toliko godina, Microsoft i Bethesda bi trebalo da planiraju novu strategiju kako bi se koncentrisali na brža izdanja.

Ipak, za one koji su želeli ponovo da igraju The Elder Scrolls 4, imamo dobre vesti. Skyblivion je volonterski projekat koji ima za cilj da napravi remake Obliviona u Skyrim engineu. Čini se da je ovo vaš najbolji izbor za sada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top