PC

Final Fantasy 16 PC demo dostupan od sada, puna verzija u septembru

Nakon što je ranije ovog meseca objavljen drajver za Nvidia grafičke kartice sa profilom za još neobjavljenu PC verziju Final Fantasy 16, Square Enix je konačno predstavio PC verziju igre, sa demo verzijom koja je dostupna od danas, a puno izdanje stiže za samo mesec dana.

Final Fantasy 16 je najnovija glavna igra u franšizi, inspirisana zapadnim fantasy medijima, kao što je Igra prestola. Postoji veliki svet sa nekoliko sukobljenih kraljevstava i potpuno novi akcioni borbeni sistem koji je razvio glavni dizajner borbe iz Devil May Cry 5, koji je široko hvaljen kao jedna od najboljih akcionih igara ikada napravljenih. Zahvaljujući ovom novom borbenom sistemu, imamo neke od vizuelno najimpresivnijih borbi u celom serijalu, posebno borbe sa bossovima.

Trejler za PC nam pokazuje šta da očekujemo od igre sa grafičke perspektive. Još uvek čekamo detalje o zahtevima sistema za PC. S tim u vezi, ako želite samo da probate da pokrenete igru sami, demo verzija je sada dostupna za sve PC igrače, dajući pristup prvih nekoliko sati glavne priče, završavajući na prilično velikom cliffhangeru, tako da ako ne volite takve stvari, možda želite da igrate samo malo i sačekate puno izdanje.

Na PC-u, Final Fantasy 16 će biti lansiran kao “Complete Edition” sa svim DLC-om uključenim od prvog dana, kao što su ekspanzije The Rising Tide i Echoes of the Fallen. Igra će biti dostupna od 17. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top