Vesti

Civilization 7 je najambicioznija igra koju je Firaxis stvorio

Posted on

2K i Firaxis su predstavili prvi pogled na Civilization VII.

Igra će biti objavljena 11. februara 2025. godine, objavio je par na Gamescomu u utorak uz izjavu da je ovo najambicioznija Firaxisova igra.

Igra će biti dostupna u standardnom i deluxe izdanju. Deluxe izdanje će uključivati pet dana ranog pristupa, omogućavajući kupcima da počnu da igraju od 6. februara.

“Sa više od 30 godina nasleđa franšize iz kojeg se može crpiti, Civilization VII sadrži ogromno bogatstvo poboljšanja igranja koja će oduševiti kako veterane serije tako i novajlije”, navodi se u saopštenju za štampu za igru.

“Preuređeno iskustvo tutorijala i usavršeni sistemi igranja čine ulazak u Civilization lakšim nego ikad, dok će se igrači koji se vraćaju radovati ogromnom skupu poboljšanja igranja. Krećite svoju vojsku kao jednog pod vođstvom komandanta, otključajte bonus napredovanja za svoje vođe tokom više sesija igranja, prelazite plovne reke i još mnogo toga!”

Standardno izdanje će koštati 69,99 dolara na PS5 i Xboxu, i 59,99 dolara na Switchu, dok će Deluxe izdanje koštati 99,99 dolara na PS5 i Xboxu, i 89,99 dolara na Switchu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version