PC

BioWare je uložio preko 200.000 sati na testiranje Dragon Age: The Veilguard PC verzije

Posted on

Dragon Age: The Veilguard je samo dva meseca daleko od svog izlaska, a kako se datum izlaska približava, developeri dele više informacija o RPG-u sa fanovima.

BioWare je objavio novi blog post o PC karakteristikama naslova. Developeri su potvrdili da su potrošili čak 200.000 sati testirajući Dragon Age: The Veilguard na PC-u.

BioWare je objavio novi dnevnik za PC karakteristike Dragon Age: The Veilguard-a, navodeći da je franšiza počela na PC-u, tako da su developeri želeli da obezbede da PC bude odlična platforma za igrače.

Što se tiče PC razvoja, studio je sproveo opsežno testiranje. Tim je dalje izjavio da je pravilno PC iskustvo bilo ključno za tim.

PC su činili 40% našeg napora testiranja platforme, sa preko 200.000 sati testiranja performansi i kompatibilnosti.

  • BioWare Blog

Tim je izjavio da su potrošili 10.000 sati posvećenih istraživanju testiranja korisnika tastature i miša, a takođe su radili na nativnoj podršci za PS5 DualSense kontrolere.

Ako još niste primetili, testiranje tima od preko 200.000 sati sugeriše da je potrošilo 22 godine testiranja samo za PC verziju. Ukupno, čini se da su developeri potrošili preko 600.000 sati testirajući Dragon Age: The Veilguard.

Još jedna uzbudljiva vest je potvrda Ultrawide podrške, koja se takođe proširuje na sinematične sekvence. Tim je potvrdio da bez obzira na veličinu vašeg monitora, igrači mogu da prilagode veličinu FOV-a kroz FOV slider u postavkama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version