PC

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ponovo odložen

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 nije imao najlakši put od svoje najave još 2019. godine. Tokom 5 godina, igra je promenila studije za razvoj više puta i patila od niza odlaganja. Nažalost, upravo je najavljeno još jedno odlaganje, a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 se povlači u noć jer je datum izlaska sada odložen za 2025. godinu.

Objavljujući ažuriranje o razvoju putem YouTube videa i blog posta, Alex Skidmore – kreativni direktor za Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 – i zamenik generalnog direktora za Paradox Interactive ‘Mattias Lilja’ su podelili sledeću izjavu:

“Odlučili smo da produžimo razvoj. Ova odluka daje The Chinese Room dodatno vreme da potroši na igru kako bi isporučio najbolji Bloodlines 2 koji može. Igra je sada na dobrom mestu, a Paradox i The Chinese Room su odlučili da prioritet daju poliranju pre datuma izlaska.”

Uprkos još jednom odlaganju, tim je obećao da će ova najnovija odluka omogućiti razvoj dodatnog sadržaja, uključujući “više završetaka igre, što će joj omogućiti da bude ličnija priča”, dok će takođe dati timu prostora i vremena “da se bavi povratnim informacijama od naših igranja u našoj laboratoriji za istraživanje korisnika, kao i da se bavi povratnim informacijama koje smo dobijali od vas svih kao odgovor na naše Dev Diaries i video snimke.”

Prvobitno planirano da bude objavljen do kraja ove godine, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 će sada stići nekada u prvoj polovini 2025. godine. Naravno, moraćemo da sačekamo i vidimo da li će tako i ostati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top