PC

Otkazani Crash Bandicoot 5 bi bio crossover sa Spyro the Dragon serijalom

Crash Bandicoot je ostao popularna Activision franšiza od svog debija na PlayStationu 1996. godine i prikupio je ogromnu bazu fanova. Iako je serijal imao značajan uspeh tokom godina, developeri su navodno bili nezadovoljni performansama Crash Bandicoot 4.

Ovo razočarenje dovelo je do otkazivanja dugo očekivanog Crash Bandicoot 5. Štaviše, nove informacije su se pojavile online u vezi sa otkazanim Crash Bandicoot 5.

Ove informacije dolaze iz detaljnog videa YouTubera DidYouKnowGaming, koji se detaljno bavio predloženim projektom Crash and Spyro crossover i problemima sa Crash Team Rumble, deleći uvide developera.

Prema videu, Crash Bandicoot 5 je bio postavljen da sadrži i Crasha i Spyroa kao igračke likove.

Nažalost, igra je otkazana jer Crash Bandicoot 4 nije ispunio očekivanja Activisiona, uprkos prodaji preko 5 miliona jedinica.

Prema videu, igra je imala dve koncepcije pre otkazivanja. Prva bi ponovo posetila Akademiju zla iz Crash Twinsanity, a druga bi bila crossover sa Spyro the Dragon.

U crossover konceptu, Uka Uka bi bio glavni antagonist, a i Crash i Spyro bi se udružili kao igrivi likovi. Ovaj crossover bi sadržao pokrete za udruživanje, kao što je Crash koji jaše Spyroa, kombinujući njihove jedinstvene sposobnosti.

Iako sve ovo zvuči spektakularno, a ovaj crossover je potencijalno ono što bi mogao biti Crash Bandicoot 5, čini se da to neće biti realnost u skoro vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top