PC

Prema insajderu, Half-Life 3 je više nego stvaran i nosi polu-otvoreni svet

Half-Life je bio među najpopularnijim FPS igrama krajem 1990-ih i početkom 2000-ih. Franšiza je trebalo da bude trilogija, ali je treća igra otkazana jer Source 2 engine nije bio spreman u to vreme.

Međutim, Half-Life 3 curenja su počela da se pojavljuju pre nekoliko nedelja, a prema insajderu, igra je, u stvari, stvarna.

Prema Gabe Followeru, koji je bio odgovoran za mnoga curenja u prošlosti, Half-Life 3 je stvaran. On je čak uspeo da sazna neke ključne detalje o projektu. Za početak, sadržaće polu-otvoreni svet.

Prethodni unosi su imali linearnu mapu i dizajn nivoa, što je uglavnom imalo smisla zbog linearnih narativa. Međutim, ovaj unos bi mogao da podigne stvari na viši nivo. Štaviše, kao i mnoge moderne igre, biće i ciklus dana i noći.

Half-Life 3 se kaže da koristi pametne NPC-ove koji će moći da razgovaraju sa vašim likom. Biće i vremenski sistem. Half-Life 2 je već imao slične inovativne mehanike, uključujući rast mahovine u realnom vremenu i još mnogo toga, što se nadamo da će se vratiti za nastavak.

Najnovija Half-Life igra koju trenutno imamo je Alyx, koja je VR projekat. Half-Life 3 je otkazan 2015. godine, nakon čega su neki detalje o priči i gejmpleju procureli online. Ipak, nije jasno da li će Valve ponovo pratiti istu priču ili ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top