PC

Dugo očekivana indie igra – Mouse: PI For Hire – dobila novi gejmplej trejler

Nije tako davno, naziv “poljski šuter” je bio povezan sa niskokvalitetnom igrom sa malim budžetom i gotovo potpunim nedostatkom zapleta.

Nedavno su poljski developeri napravili ogroman korak u razvoju gejming industrije i objavili neverovatno kul igre, uključujući šutere, od kojih su mnogi zadivljujući.

Jedan od takvih projekata bi mogao biti neobična i izuzetno stilska igra Mouse, koja je nedavno dobila podnaslov P.I. For Hire.

Predstavnici Fumi Games studija razgovarali su sa novinarima tokom gamescoma 2024. i pokazali novi snimak ekstravagantnog šutera Mouse: P.I. For Hire.

Igra je karakteristična po svojim jedinstvenim vizuelnim elementima: stilizovana je po ranim Diznijevim crtanim filmovima, ali nudi mračan pogled na svet antropomorfnih životinja i predstavlja svojevrsnu reizvedbu avantura Mikija Mausa.

U poljskoj interpretaciji, Maus je privatni detektiv koji se suprotstavlja gangsterima i korumpiranim vlastima. Imaće tešku borbu sa podzemljem, a u ovom slučaju glavnom junaku će pomoći impresivan arsenal vatrenih oružja, koji takođe izgleda veoma stilski.

Igrači mogu da očekuju dinamične pucnjave, elegantne lokacije i mračan noir zaplet. Developeri šaljivo nazivaju svoj projekat Cuphead with Headshots i zaista, vizuelni stil Mouse: P.I. For Hire je veoma podseća na senzacionalni platformer iz 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top