PC

Avowed ima dosta negativnih kritika na račun nedavne demo verzije

Avowed je među najvećim Xbox ekskluzivama koje dolaze u budućnosti. Prvobitno najavljen sa datumom izlaska 2024. godine, odložen je za sledeću godinu kako bi se izbeglo dalje zasićenje već zauzete Game Pass linije.

Dok fanovi imaju visoka očekivanja od RPG-a, nije svi su jednako uživali u poslednjem Obsidianovom radu. Nedavni utisci iz demo verzije čine se da impliciraju da je Avowed razočaravajući kao RPG od ikoničnih studija.

Kako je izvestio PCGamesN, koji je igrao Avowed demo tokom Gamescom 2024, RPG je pao ispod očekivanja nakon dva prolaska.

Pričajući o svom vremenu sa igrom, novinar je izjavio da ga je najviše razočarao zadatak jer je to bila dosadna misija donošenja koja se završila previše brzo i lako. Takođe je navedeno da je demo postao mnogo lakši čim je shvatio da može da pobedi u bilo kojoj borbi samo sa granatama.

Stoga, borbeno iskustvo je bilo daleko od sjajnog. Ipak, u pregledu se navodi da je Avowedov otvoreni svet delovao solidno u pregledu, a performanse su bile prilično dosledne.

Po pitanju performansi, izveštavano je da će Avowed ciljati 30FPS na konzolama, mada je Obsidian nagovestio da to nije konačni cilj performansi.

Play! Kaže: Igri je trebalo tri puta duže da se razvije nego Fallout New Vegas. Stoga, fanovi imaju veća očekivanja i nadaju se da će kašnjenje omogućiti studiju da napravi dalja poboljšanja u svom predstojećem izdanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top