Vesti

Age of Mythology predvodi talas novih igara na Xbox Game Pass

Prvi talas Game Pass naslova za septembar je sada najavljen, sa svim od njih koji dolaze na obe konzole i PC. To čak uključuje povratak klasičnog RTS-a, Age of Mythology.

Age of Mythology: Retold je glavna igra u ovom Game Pass apdejtu. Dolazi na Xbox Series X/S, Cloud i naravno, PC, igra je remaster klasičnog Age of Empires spin-offa, koji zamenjuje realne srednjovekovne armije sa mitološkim bogovima. Ova revitalizacija je bila u pripremi godinama, još od kada je Microsoft počeo ponovo da investira u Age of Empires IP sa remasterima za originalnu trilogiju, praćen dugo očekivanim nastavkom, Age of Empires 4.

Evo kompletne liste naslova koji se upućuju na Game Pass u narednim nedeljama:

  • 3. septembar: Star Trucker (Cloud, Console, i PC)
  • 4. septembar: Age of Mythology: Retold (Cloud, PC, i Xbox Series X/S)
  • 5. septembar: Expeditions: A MudRunner Game (Cloud, Console, i PC)
  • 11. septembar: Riders Republic (Cloud, Console, and PC)
  • 17. septembar: Train Sim World 5 (Cloud, Console, i PC)

Kao što uvek, biće još jednog ažuriranja na sredini meseca sa još jednim serijom naslova. Međutim, oktobar je postavljen da bude veliki mesec za Microsoft ove godine, sa dodatkom Call of Duty: Black Ops 6, obeležavajući prvi put da je COD igra lansirana na Game Pass. Zatim, u decembru, dobićemo Machine Games’ verziju Indiana Jones.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top