PC

Bend studio je samostalno odgovoran za otkazivanje Days Gone 2

Posted on

Days Gone je jedna od najcenjenijih PlayStation video igara, ali je i dalje zaradila 100 miliona dolara u digitalnoj prodaji. Igra je imala veoma dobar učinak, ali nažalost, nikada nije dobila nastavak.

Days Gone 2 je sigurno bio u fazi planiranja, ali nikada nije razvijen. Direktor je rekao da se deo dva neće desiti jer Sony nije bio fan. Svih ovih godina smo mislili da je Sony pravi krivac iza otkazivanja nastavka. Međutim, čini se da je Bend Studio otkazao igru.

Nakon što je direktor igre podivljao tako što je omalovažavao Astro Bot, PETTHEPEEPO na X je istakao da je Bend Studio pravi krivac iza otkazivanja nastavka.

Oba Days Gone direktora su uradili intervju sa David Jaffe Games, koji je otkrio da studio nikada nije odneo pitch do Sonija. Igra je bila zaustavljena interno jer nikada nije stigla do Sonija, koji je bio okrivljen za otkazivanje do sada.

Jaffe je ovo pomenuo u sekciji komentara da šef najverovatnije nije osećao udobno da baci ideju višim rukovodiocima PlayStationa. U to vreme, igra je bila viđena kao neuspeh.

PlayStation je bio okrivljen jer je Bend Studio pretpostavio da bi nastavak bio izbrisan ako bi ga bacili višim rukovodiocima. Ovo nije kako to funkcioniše, jer jednostavno ne možete pretpostavljati takve stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version