PC

GTA 6 nije odložen za 2026. godinu, barem za sada

Posted on

Dok je Rockstar najavio planove da objavi Grand Theft Auto 6 na trenutnim generacijama konzola 2025. godine, jedan izvor sada tvrdi da je igra proklizala interno na 2026. godinu.

Mali GTA-fokusirani kreator sadržaja, @billsyliamgta, je tvrdio da je čuo od više developera širom dva Rockstar studija da je igra odložena na 2026. godinu. Kako ovaj čovek radi za veliki GTA fansite, GTABase, mnogi fanovi su stavili zalihe u ovu glasinu, ali možda nije tako pouzdan kao što neki percipiraju.

Kada developeri žele da procure informacije, obično postoji malo ciklusa, gde će biti kontaktirani brojni članovi štampe, a ne samo jedna osoba. Do sada, tim na Insider Gaming, i drugi reporteri fokusirani na gejming poput Jason Schreiera, nisu čuli ništa što bi sugerisalo kašnjenje igre.

U svom sopstvenom postu na X-u, Jason Schreier je razjasnio da dok je potpuno moguće da bi moglo biti kašnjenje za GTA 6, na osnovu Rockstarovog track-rekorda, do sada, te informacije nisu došle preko njegovog stola.

Grand Theft Auto 6 još uvek cilja 2025. za Xbox Series X/S i PS5 konzole. Glasine tvrde da je Sony već obezbedio marketinška prava za igru, tako da bi trebalo da bude deo podsticaja prodaje za PS5 i PS5 Pro konzole sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version