PC

Prva sezona u World of Warcraft: The War Within otpočela uz novi sadržaj

Posted on

Nova era za World of Warcraft je započela ovog leta sa lansiranjem The War Within, prvog u novoj trilogiji proširenja koja priča novu priču koja uključuje Titane i Stare Bogove. Proširenje je već počelo sjajno, ali sada, sezonski sadržaj počinje da se kotrlja, uključujući novi Raid i Mythic Dungeons.

The War Within Sezona Jedan je zvanično počela. Trenutno, igrači mogu da pristupe novom Raidu na Normal i Heroic poteškoćama, sa LFR Wing 1 dostupnim. Na vrhu toga, postoje novi Mythic Dungeons da se grindaju sa vašim odredom.

U Delves, sada možete napredovati preko Tier 4 i novi Delve je dodat u igru. Oni koji uživaju u PvP-u će takođe biti zadovoljni novom Arenom i Battleground sezonom, kao i dodatkom rangiranog solo reda. Novi PvP transmog setovi su takođe dodati, tako da ako ste u modu igre u WoW-u, poželićete da meljete.

Kasnije u mesecu, igrači će moći da se suoče sa raidom još jednom sa Mythic poteškoćom, a tamnice će biti nadograđene na Mythic+ poteškoću, zatim 24. septembra, LFR Wing 3 će biti dodan za raid.

Novi raid dodat za The War Within se odvija u Nerub-AR Palace, i uključuje osam šefova da se sruše. Broj Mythic+ tamnica je takođe proširen da uključi City of Echoes, City of Threads, The Dawnbreaker, The Stonevault, Mists of Tirna Scithe, The Necrotic Wake, Siege of Boralus i Grim Batol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version