PC

Satisfactory uskoro dolazi na konzole

Posted on

Nakon što je godinama provela u ranim pristupima, popularna igra upravljanja resursima Satisfactory je konačno dobila svoj 1.0 update – skoro deceniju nakon njenog početnog nastanka. Sa PC igračima koji konačno mogu da dožive Satisfactory u svojoj celosti, tim sada prebacuje fokus na konzolu izdanje.

Najavljen tokom 1.0 izdanja igre trejler, tim na Coffee Stain Studios je nagoveštavao činjenicu da će Satisfactory takođe doći na konzole “uskoro™” – pored tiozvanja podrške za kontrolere.

Za neupućene, Satisfactory je prvi put lansiran u ranom pristupu još 2019. godine. Od tada, igra je dobila tonu podrške, sa jednim od najvećih ažuriranja koji donose celu igru preko Unreal Engine 5 – dodajući ray-tracing i još više kao rezultat toga.

Detalji o izdanju konzole ostaju laki, iako s obzirom na činjenicu da se očekuje da će stići ‘uskoro’ sigurno je pretpostaviti da je rad na ovoj verziji trajao već neko vreme.

Jedna stvar koja će biti zanimljivo videti jeste da li će gore pomenute RT funkcije biti uključene u izdanje konzole – i da li će takođe biti last-gen verzija igre. Nadajmo se da nećemo morati dugo da čekamo da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version