PC

EA odustao od planova za Sims 5

U septembru prošle godine, EA je zvanično najavio da rade na igri poznatoj kao “Project Rene” – poznatoj i kao Sims 5. Od tada međutim, čini se da je izdavač promenio svoje prioritete, sada najavljujući da će Sims 4 nastaviti da živi sa novim multiplayer ekspanzijama i još mnogo toga.

Kako je izvestio Variety, EA je potvrdio da uprkos tome što je deset godina star u ovom trenutku, nema planova za 5. Sims igru, sa izdavačem koji se umesto toga fokusira na donošenje više sadržaja Sims 4 putem Creator Kits.

Objašnjavajući zašto su odlučili da ne idu dalje sa The Sims 5, Kate Gorman – EA potpredsednik i generalni direktor Simsa – je izjavila:

“Način da se razmišlja o tome je, istorijski, ‘The Sims’ franšiza je počela sa ‘Sims 1’, a zatim ‘Sims 2’, ‘3’ i ‘4’. I oni su viđeni kao zamene za prethodne proizvode.”

Gorman je nastavila: “Šta zaista radimo sa našom zajednicom je ovo nova era ‘The Sims’. Nećemo raditi na zamenama prethodnih projekata; radićemo samo na dodavanju našem univerzumu. Sa tim, videćete da postoje više načina da doživite ‘The Sims’ na različitim platformama, različite načine igranja, transmedija, i mnogo sjajnih ponuda unutar ovog univerzuma.”

Dalje objašnjavajući tačno šta ovo znači, dodali su: “Dakle, apsolutno, još uvek nastavljamo da podržavamo [The Sims 4] više nego ikada. I dalje nastavljamo da isporučujemo pakete proširenja i ažuriranja i popravke. Ali ono što ovo želi da kaže je, način na koji ćemo raditi stvari koje idu napred je malo drugačiji. I to je zaista uzbudljivo i to je zaista najekspanzivnija iteracija ‘The Sims’ do sada.”

Pun intervju se može naći OVDE, ali u suštini čini se da je prelazak na besplatni model za Sims 4 produžio njegov životni vek za prilično dugo vremena – na bolje ili na gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top