Vesti

Avanture Marka Kraljevića u metroidvania izdanju – Marko: Beyond Brave osvanuo na Steamu

Marko_Beyond_Brave_Mechka_release_ssc1

Nakon trogodišnje Kickstarter kampanje, Marko: Beyond Brave od bugarskog studija Mechka je zvanično ugledao svetlost dana. Igra je dostupna na Steamu po originalnoj ceni od 19€, ali je trenutno možete kupiti po sniženoj ceni od 16,15€.

Marko: Beyond Brave je metroidvania inspirisana slovenskom mitologijom, balkanskim legendama i crtaćima iz 90-ih. Igrajući kao Marko, igrači će imati priliku da istraže misteriozno kraljevstvo Zagora. Lutajući kroz bujne šume i oronule tvrđave, moraće da se izbore sa zlokobnim stvorenjima usred drevnog rata koji je star koliko i svet u kome živimo.

”Iako je Zagora izmišljena zemlja, može da se uporedi sa bilo kojom oblašću iz jugoistočne Evrope. Pronaći ćete mala sela ušuškana u doline velikih planina, kao i mnogobrojne drevne ruševine. Samo njeno ime znači ”zemlja iza planine”, izjavio je Studio Mechka.

Marko je sam po sebi inspirisan istoimenim legendarnim srednjovekovnim plemićem. Postoji na hiljade priča o njegovoj natprirodnoj snazi, borbenoj veštini, hrabrosti i dobroti. Njegovi neprijatelji naravno nisu ništa manje poznati od čuvenog heroja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top