Vesti

Concord-ov direktor podneo ostavku

Posted on

Do sada su mnogi upoznati sa ogromnim neuspehom PlayStation Studios pojektom Concord, sa ovim live-service hero shooterom od Firewalk Studios koji je prodao procenjenih 25,000 kopija i za manje od dve nedelje je potpuno ugašen. Dok stanje samog studija ostaje neizvesno, Concordov direktor igre je odlučio da podnese ostavku.

U dugom izveštaju objavljenom od strane Kotakua koji ulazi u prošlost, sadašnjost i budućnost Firewalk Studios, otkriveno je da je Ryan Ellis – direktor za Concord – “rekao osoblju na Firewalku prošle nedelje da će podneti ostavku sa svoje uloge direktora igre i preći u support ulogu umesto toga.”

Diskutujući o trenutnoj poziciji studija unutar PlayStation Studios, izvori koji su razgovarali sa Kotakuom nisu bili optimistični, verujući da Concord možda nikada neće ponovo izroniti u novom obliku – iako je mnogo toga ostaje spekulativno za sada.

Pun izveštaj je dug i ulazi u mnogo veći detalj o sentimentu unutar Firewalk Studios, ali bez obzira na to, sasvim je jasno da će Concordov neviđeni neuspeh za PlayStation uticati na tim dalje u nekom trenutku ili drugom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version