Domaća Scena

Baklava Gaming trijumfovao na 2. sezoni RUR BLAZE KUPA!

Posted on

U subotu, 21. septembra okupili smo se uživo u prostorijama Srpskog Saveza Elektronskih Sportova i Esportova (SESE) kako bismo ispratili veliku LAN završnicu 2. sezone RUR BLAZE KUPA powered by Lenovo, gde su se najbolji Counter-Strike igrači sa naših prostora borili za titulu šampiona i novčanu nagradu od 1500 €. Kroz dva kvalifikaciona turnira, za LAN finale su se plasirali timovi Topola RaptorsTeam SecretBuilt Different i Baklava Gaming.

Finalnu fazu turnira otvorili su Baklava Gaming i Topola Raptors sa veoma uzbudljivim mečom. Ekipe su u većini meča bile izjednačene, ali su momci iz Baklava Gaminga ipak bili spremniji. Sa 2-0 pobedom (13-9; 13-11), obezbedili su plasman u veliko finale.

Još žešću borbu smo gledali u drugom polufinalnom okršaju između timova Build Different i Team Secret. Ovaj meč se odužio do treće mape, na kojoj je trijumfovao Build Different (9-13; 13-6; 13;8).

Usledilo je veliko finale i borba za titulu šampiona 2. sezone RUR BLAZE KUPA. Bilo je jasno da gledamo najbolje ekipe na turniru, pošto su nam Baklava Gaming i Built Different priredili zaista fenomenalan kanter. Sa 1-1 rezultatom, sve se svelo na odlučujuću mapu, dobri stari Dust 2.

Nakon prvog i jedinog produžetka na turniru i finalnog rezultata 16-14, Baklava Gaming je osvojio titulu šampiona 2. sezone RUR BLAZE KUPA i novčanu nagradu od 1000 €. Čestitamo!

Baklava Gaming su:

  • Despot ”LeO” Stojanović
  • Miro ”Miwo” Marjanović
  • Stefan ”Digitronac” Vasiljević
  • Vladimir ”VENO” Stanković
  • Nikola ”Tolann” Toman

Drugoplasirani Built Different je osvojio novčanu nagradu od 500€.

Ovako izgleda finalno stanje žreba:

Foto: RUR

RUR bi želeo da se zahvali svim ekipama i gledaocima koji su podržali naše najbolje kanteraše. Vidimo se na sledećem BLAZE KUPU!

Ako ste propustili 2. sezonu RUR BLAZE KUPA, sve mečeve LAN završnice možete pogledati OVDE!

Izvor: RUR

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version