PC

Procureli dodatni detalji za Battlefield 6, zajedno sa besplatnim Battle Royale modom

Posted on

Sa Battlefield 2042 koji je napušten i timom iz DICE koji se potpuno seli na svoj sledeći projekat, studio je nedavno podelio svoje prve zvanične detalje o sledećoj Battlefield igri; uključujući njeno moderno okruženje. Sa pričom o igri sada otvorenom, insajderi su počeli da dele više detalja o sledećem Battlefieldu.

U izveštaju poznatog izvora informacija, Insider-Gaming, publikacija je podelila gomilu novih detalja o DICE-ovom nadolazećem Battlefieldu, dok je takođe potvrdio neke starije glasine.

Prema Insider-Gaming, sledeći Battlefield će se ili zvati samo ‘Battlefield’ ili Battlefield 6 – bilo šta je moguće, posebno jer serijal nije imao najkonzistentniju strukturu imenovanja.

U pogledu sadržaja igre, Battlefield će konačno dobiti besplatno Battle Royale iskustvo, sa studijem ‘Ripple Effect’ koji se navodi da je zadužen za njegov razvoj.

U međuvremenu, Battlefield sa punom cenom se navodi da se odvija između 2027 i 2030. godine, sa kampanjom “fokusiranom na masivnu privatnu vojsku koja se suprotstavlja NATO-u”, vodeći igrače na više lokacija širom sveta.

Osim toga, igra se navodi da sadrži značajnu reviziju fizike i mehanike destrukcije, uključujući novu calibre-baziranu destrukciju. Dodatno, kretanje vidi pojačanje, sa jednim poboljšanjem koje je sposobnost da se sada pokupe i pomere oboreni saigrači.

Na kraju, ali ne najmanje, Battlefield 6 se navodi da uključuje solidnih 45 oružja prilikom lansiranja, iako sa mnogo konzervativnijih 10 mapa.

Naravno, Battlefield 6 ili kako god će se zvati je još daleko, tako da ćemo morati da sačekamo i vidimo koliko će se od ovoga ostvariti – posebno sa teškom istorijom razvoja Battlefield serijala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version