Mobile

U pokretu: Overboss

Posted on

Baziran na popularnoj društvenoj igri Boss Monster iz 2013. godine, Overboss je prava poslastica za ljubitelje strategija, ali pre svega za one kojima je dosadilo da budu dobri momci i koji žele da pređu na stranu zlikovaca. U ulozi ultimativnog Overbossa, igrači imaju zadatak da izgrade najmoćniju teritoriju koristeći se terenskim pločicama, monster tokenima i drugim građevinama koje donose poene.

U svakoj rundi, igrači naizmenično postavljaju terenske pločice i žetone na tablu. Svaka vrsta terena, kao što su šume, močvare, pećine i groblja, donosi specifične bonuse u kombinaciji sa zlikovcima koje igrači takođe postavljaju. Pored toga, različiti tipovi zlikovaca donose dodatne poene, u zavisnosti od toga kako su postavljeni u odnosu na teren i druge zlikovce.

Overboss možete igrati i kao pravu, fizičku društvenu igru, ali je GoblinzPublishing veoma uspešno preneo ovo unikatno iskustvo i u digitalnu verziju, koja je zadržala karakterističan, pikselizovani retro stil.

Mi smo isprobali mobilnu verziju igre, ali na Steamu takođe možete pronaći izdanje za PC. Nismo sigurni kakva je situacija u ovom trenutku, ali je Steam verzija na izlasku dobila ogroman broj negativnih komentara i recenzija na račun bagova i tehničkih problema.

Overboss je dostupan za PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X/S, Android i iOS

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version