PC

Resident Evil 9 najambicioznija igra u serijalu

Posted on

Nakon nedavnih RE remakea poput Resident Evil 4, fandom ima velika očekivanja od Capcoma u vezi sa njegovim sledećim naslovom. Sledeća igra u franšizi će biti Resident Evil 9, za koju kruže glasine da će vratiti Leona i Jill.

Bez Leona, Resident Evil igra ne bi izgledala potpuno, tako da bi trebalo da ima glavnu ulogu u nadolazećoj. Samim tim, pouzdan leaker je nedavno otkrio da će nadolazeći Resident Evil biti najambiciozniji naslov u franšizi.

Ova glasina dolazi od Lunatic Ignus, koji se pokazao kao tačan mnogo puta u prošlosti. To ga čini pouzdanim leakerom, ali bismo ipak preporučili da ga uzmete sa rezervom.

Ignus je otkrio da je Resident Evil 9 najambicioznija igra u seriji i cilja na prozor izlaska 2025 H2.

Resident Evil 9 je najambicioznija igra u serijalu, u ovom trenutku, ne mogu da kažem tačan datum izlaska, samo 2025 h2.

  • Lunatic Ignus

Postojale su neke zabrinutosti u vezi sa igrom dok je prolazila kroz interni zastoj. Međutim, Ignus je otkrio da igra nije trenutno u razvojnom paklu. Capcom čini se da se fokusira mnogo na ovu igru, s obzirom na to da je glavni naslov serijala.

Developer je uspeo da postavi prilično visok standard sa RE4 remake-om, koji bi bilo zaista teško nadmašiti. Prethodno je otkriveno da je Resident Evil 4 najambiciozniji remake, i to potpuno ima smisla zašto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version