PC

Konačno najavljen Alien Isolation 2!

Posted on

Prošlo je deset godina od najbolje Alien igre napravljene do danas, Alien Isolation. Sada, nakon mnogo godina zahteva fanova, SEGA se vraća Alien Isolationu za nastavak.

Danas je SEGA zvanično najavio svoje planove za novu Alien Isolation igru. Al Hope, kreativni direktor u Creative Assembly, potvrdio je vest u izjavi danas, rekavši: “Na 10. godišnjicu, čini se samo prikladnim da vas obavestim da smo čuli vaše zahteve glasno i jasno. Danas, sa zadovoljstvom potvrđujem, u ime tima, da je nastavak Alien: Isolation u ranoj fazi razvoja.”

Creative Assembly se brzo udaljio od Alien Isolation nakon njegovog objavljivanja. Studio je uložio mnogo resursa i vremena u svoj sopstveni multiplayer pucač, Hyenas, ali je igra otkazana pre svog planiranog lansiranja. Od tada, izgleda da je tim otišao nazad i revidirao svoje planove da uključi novu Alien Isolation igru, nešto što bi nesumnjivo osvojilo fanove.

Nažalost, pošto je igra još u ranoj fazi razvoja, moglo bi proći nekoliko godina pre nego što vidimo nešto zvanično, kao što je trejler.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version