PC

Silent Hill 2 Remake objavljen sa preko 95% pozitivnih recenzija na Steamu

Posted on

Silent Hill 2 Remake izgleda da je upravo ono što je Konami tražio. Saradnja izdavača sa Bloober Teamom je dostavila solidne rezultate, a nedavne recenzije su stvorile novi talas uzbuđenja za naslov.

Dok su kritičari proveli dosta vremena sa ovim čuvenim horor naslovom, čini se da su fanovi bili jednako impresionirani. Remake je već akumulirao više od 1.000 recenzija na Steamu za samo 12 sati, i većina njih je ekstremno pozitivna.

Konamijeva najnovija verzija ove horor ikone trenutno stoji na nešto više od 1.600 recenzija, od kojih je 95% pozitivno. To stavlja remake na ‘Pretežno pozitivnu’ ocenu, čineći ga jednim od najvećih Steam naslova u oktobru.

Silent Hill 2 Remake je takođe među top 4 najbolje prodavanih na platformi trenutno, ističući njegovu popularnost. Važno je napomenuti da je ovo period ranijeg pristupa, i samo Digital Deluxe vlasnici mogu da ostave recenzije za sada.

To čini broj recenzija još impresivnijim, nagoveštavajući masivno lansiranje. Igrači su pohvalili Bloober Team za slušanje zajednice i pravljenje onoga što se može samo opisati kao autentična rekonstrukcija jednog od najboljih izdanja igranja.

Neki su pohvalili optimizaciju, dok su drugi pronašli muziku hipnotišućom. Dovoljno je reći, Bloober Team je svakako impresionirao Steam masu. Remake možda nije savršen, ali radi solidan posao oživljavanja Silent Hill franšize.

Ovaj prijem takođe znači da Silent Hill 2 Remake nije predaleko iza Capcomovih prvoklasnih ponovnih izdanja. Baš kao što su fanovi bili zadivljeni sa Resident Evil 4, mnogi su imali problema da odlože najnovije Konamijevo izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version