PC

Until Dawn Remake beleži slab uspeh na Steamu

Posted on

Until Dawn Remake je nešto što niko nije tražio. Iako je to zaista zabavna igra koja hvata srž pravog horora, nikada nije imala ogromno obožavanje fanova. Čak i sada, Until Dawn Remake na PC-u je dostigao neimpresivnih 2.607 igrača na Steamu.

Osim tako niskog istovremenog broja igrača, i recenzije nisu ništa posebno. Sa nešto manje od 1K recenzija, igra stoji sa ‘Mixed’ recenzijama na Steamu, sa igračima koji ističu brojne nedostatke i greške.

U stvari, prilikom lansiranja, neke greške su bile toliko loše da niste mogli da prođete određene nivoe bez da vam igra ne sruši. Međutim, Update 1 je rešio neke od tih grešaka, ali neki problemi sa performansama su još uvek tu.

Još jedna tačka koja ne pomaže Sonijevom cilju je PSN zahtev. Baš kao i neke od prethodnih PlayStation portova, Until Dawn nije dostupan u većini delova sveta, čineći ga potpuno nepristupačnim za mase.

Uprkos argumentu da li je bilo neophodno ili ne, Until Dawn Remake je port zaista lepog izgleda. Ako ga uporedimo sa svojim prethodnikom, razlika je prilično očigledna, i to se može očekivati od igre koja je prvobitno lansirana na PS3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version