PC

Najavljen Pathologic 3, izlazi 2025. godine

Posted on

Pathologic je veoma jedinstvena hit franšiza koja je, od objavljivanja prve igre još 2005. godine, stekla slavu zbog svojih atipičnih priča i metoda igranja uloga. Dok je objavljivanje Pathologic 2 2019. godine bilo namenjeno da se proširi sa novim sadržajem, tim je iznenađujuće odlučio da umesto toga najavi Pathologic 3 – koji dolazi 2025. godine.

Dostupan za wishlist upravo sada na Steamu (i sa nejasnim prozorom izlaska 2025. godine), Pathologic 3 će vas imati na zadatku da “Spasite grad od misteriozne kuge u ovoj narativnoj igri u prvom licu. Naučite priče o njegovim neuobičajenim stanovnicima. Oblikujte njihove živote sa svojim dekretima. Dijagnostikujte pacijente. Suočite se sa Kugom. Povežite tačke. Saznajte ko je ubio besmrtnog čoveka. Ispravite svoje greške u prošlosti.”

Oni koji su upoznati sa serijalom će znati da ovaj zaplet deli mnoge sličnosti sa originalnim Pathologic – jer je po suštini ponovno prepričavanje jednog od puteva iz 2005. godine naslova.

Uprkos tome što je nazvan Pathologic 3, predstojeći naslov će ponuditi dugo obećani Bachelor put priče koji je prvobitno bio namenjen da bude dodan drugoj igri – pre nego što su komplikacije sa ruskom invazijom na Ukrajinu dovele do značajnih kašnjenja.

Srećom, oni koji su podržali Kickstarter za Pathologic 2 sve do 2014. godine će dobiti Pathologic 3 besplatno kada se objavi 2025. godine – međutim oni koji su kupili igru nakon toga su navodno bez sreće.

Pathologic serijal je čudan, i tako je ohrabrujuće videti da je tim u Ice-Pick Lodge posvećen njenom nastavku. Nadajmo se da će čekanje bilo vredno toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version