PlayStation 5

PS5 Pro je već sada najprodavanija konzola na Amazonu

Posted on

PS5 Pro je izazvao dosta kontroverzi nakon što je Sony potvrdio svoju cenu od 700 dolara. Dizajniran bez diska i postolja, hardver označava novu eru za cenovne konzole, što vodi do radoznalosti o prijemu tržišta prilikom objavljivanja.

Kako se Sony priprema za objavljivanje 7. novembra, PS5 Pro je počeo da dobija zamah kroz prednarudžbe. Sa manje od mesec dana pre objavljivanja, konzola je čak nadmašila Xbox-ove ponude na Amazonu.

Gledajući na Amazon, PS5 Pro je trenutno na trećem mestu najbolje prodavanih u kategoriji video igara. Nadmašen samo od PlayStation i Xbox gift kartica vrednih 10 dolara, ova konzola izgleda da se upućuje ka ogromnom objavljivanju.

Takođe je zanimljivo napomenuti da je ovo jedan komad hardvera u top 10 bestsellera kategorije. Odmah iza je standardni PS5 na 12. poziciji, dok se Xbox konzola nigde ne vidi u top 50.

Prema izveštajima, pozicija PS5 Pro na Amazonu je slična u drugim regionima. Konzola takođe nije više dostupna za kupovinu direktno od PlayStationa pošto su prednarudžbe ubrzale tempo ove nedelje.

Uzimajući sve u obzir, Sonijev novi hardver izgleda da nalazi mnogo uspeha rano. Čak i sa nešto mlakim početnim line-upom, konzola je na velikoj tražnji, i stvari će samo postati bolje sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version