PC

Raketno trkanje u Fortnite gubi na brzini – Epic smanjuje podršku za Rocket Racing

Posted on

Krajem prošle godine, Epic Games je zvanično najavio masivno proširenje za Fortnite, pretvarajući BR naslov u punu platformu sa više novih igara, uključujući Fortnite Festival i Rocket Racing. Nažalost, čini se da je ovaj drugi način igranja propao da pridobije masovnu publiku, jer Epic već obustavlja podršku za njega.

Objavljivanjem najnovijih beležki o završetku za Rocket Racing v31.40, tim iz Psyonixa je otkrio da će podrška za ovaj način igre biti obustavljena manje od godinu dana nakon njegovog lansiranja, rekavši:

“v31.40 vraća temu na startnu liniju dok se opraštamo od Inferno Island i tematskih ažuriranja. Buduća ažuriranja će krenuti novim putevima sa osveženim rangiranim periodima, obnovljenim zadacima i dodatnim predmetima za automobile koje možete uzeti na stazu!”

Iako ovaj mod igranja ne nestaje sasvim u bliskoj budućnosti, čini se da će se Epic osloniti na sadržaj kreiran od korisnika da održi ovaj način u pogonu.

Ovo objavljivanje dolazi kao veliko razočaranje, ne zbog samog Rocket Racinga, već zbog toga kako je njegovo izdanje uticalo na izuzetno popularni Rocket League od Psyonixa – čiji je sistem trgovanja uklonjen zbog integracije sa Fortnite.

Nadamo se da će Epic Games od sada dozvoliti Psyonixu da prebaci svoj pun fokus na Rocket League, ali to će tek trebati da vidimo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version