PC

Resident Evil 9 ne izlazi od prvog dana za PC?

Resident Evil Village, takođe poznat kao RE8, je objavljen 2021. godine. Dakle, prošlo je više od tri godine, a Capcom još nije zvanično najavio sledeći naslov u franšizi. Zahvaljujući insajderima, već znamo da je Resident Evil 9 u razvoju, a Capcom ima neke ogromne planove za naslov.

Sada, uprkos tome što nije zvanično najavljen, stranica za recenzije igre na Metacriticu je otišla uživo. To ukazuje da se Capcom priprema da najavi dugo očekivanu igru u serijalu. Međutim, samo PS5 i Xbox Series X su navedeni kao platforme, što znači da bi Capcom mogao da preskoči PC za dan jedan lansiranje.

Kako možete videti na slici, stranica za recenzije ove igre je uživo, što znači da se najava očekuje uskoro. Mogli bismo čuti od Capcoma dovoljno brzo nešto u vezi sa njegovom predstojećom survival horror igrom.

Rečeno je da, samo PlayStation 5 i Xbox Series X su predstavljene platforme, što znači da igra možda neće biti objavljena na PC i Series S na lansiranju. Stranica Metacritica za GTA 6 takođe pokazuje tačno istu stvar, i već znamo da neće biti lansirana na PC istog dana kada se lansira na konzolama.

Dakle, dok izgleda da se najava očekuje uskoro, PC fanovi možda neće biti oduševljeni ovom vešću. Capcom bi možda preskakao PC jer postoje glasine da Resident Evil 9 će sadržati otvoreni svet.

Ali, šta se dogodilo sa prethodnim naslovom otvorenog sveta od Capcoma? Dragon’s Dogma 2 je bio opterećen problemima sa performansama i bio je multiplatformsko izdanje. Dakle, kompanija bi se mogla fokusirati isključivo na konzole za bolju optimizaciju, a zatim ga objaviti kasnije na PC-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top