PC

Microsoft obrisao Game Pass pretplatu za dolar u susret izlasku Black Ops 6

Posted on

Svaki novi i iskusni Call of Duty igrač nestrpljivo čeka da dođe do Black Ops 6, ali neki takođe traže prečicu da zgrabe igru po jeftinoj ceni. Pošto će sledeći glavni unos stići na Xbox Game Pass kao izdanje prvog dana, neki igrači su se nadali da će platiti najniži nivo pretplate i igrati kampanju igre ograničeno vreme. Ali Microsoft je upravo to potpuno onemogućio.

Kompanija je uklonila pretplatu za Game Pass od 1 dolar dok se približava lansiranje Black Ops 6. Više ne možete platiti dolar da biste imali pretplatu dve nedelje.

Mnogi igrači su uznemireni zbog odluke da se ukloni pretplata na Game Pass od 1 dolar pre izlaska Black Ops 6.

Kako vidite na slici ispod, Microsoft je uklonio popularni Game Pass paket i obrisao besplatno probno korišćenje koje ste mogli zgrabiti za Game Pass. Sada morate platiti punu mesečnu pretplatu ako želite da igrate Black Ops 6 kao first-party izdanje na popularnoj gejming usluzi.

Dogovor je uklonjen kako bi se osiguralo da igrači neće kreirati nove naloge da bi iskoristili Game Pass uslugu. To ima smisla jer je probno korišćenje od 1 dolar bilo zloupotrebljeno mnogo puta u prošlosti.

Međutim, to je i dalje nekim igračima zasmetalo i izazvalo talase povratnih reakcija na raznim forumima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version