Vesti

Playstation najavio svetsku turneju koncerata sa numerama iz video igara

Posted on

Muzika je vitalni deo bilo kog gejming iskustva, budući da može da unapredi dobru igru u odličnu i obrnuto. U iznenađujućoj najavi, Sony je zvanično otkrio svoje planove za PlayStation svetsku turneju koncerata – dolazeći u preko 200 gradova od sledeće godine.

Praveći najavu na PlayStation Blogu, Sid Shuman – viši direktor za SIE Content Communications – je rekao “za mnoge ljubitelje žive muzike u našoj zajednici, drago mi je da podelim da su timovi ovde u PlayStatio-u radili zajedno sa RoadCo Entertainment i GEA Live da razviju revolucionarni događaj žive muzike koji donosi naše najikoničnije numere iz video igara u život pod PlayStation bannerom po prvi put.”

Rečeno je da će sadržati “najmoderniju produkciju”, svetska turneja će uključivati muziku iz mnogih značajnih PlayStation franšiza, uključujući ali ne ograničavajući se na:

  • The Last of Us
  • God of War
  • Ghost of Tsushima
  • Horizon (Zero Dawn + Forbidden West)

Biti više od samo koncerta, svetska turneja će se sastojati od “zadivljujuće fuzije višeslojnih vizuala, imerzivnog ambijentalnog zvuka i zvezdanog ansambla koji meša klasične i moderne instrumente.”

Potpuni detalji o turneji se mogu naći OVDE, ali će 2025. koncert početi u Evropi (konkretnije u Dablinu 19. aprila), sa više koncerata koji će se zatim održati širom Velike Britanije, a kasnije i u ostatku Evrope. Držimo fige da Playstation ima u planu da poseti i Srbiju, ili region.

Karte su uživo upravo sada, i tako ako ste ikada želeli da doživite video igara muziku na najbolji mogući način, možda ćete želeti da počnete da osvežavate stranicu radnje za dostupna sedišta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version