Filmovi-Serije

Amazon iznova započeo rad na God of War TV seriji

Posted on

Kao deo PlayStationove multimedijalne strategije, proizvođač konzola je sarađivao sa gomilom različitih produkcionih kompanija da bi adaptirao svoje franšizee u film i TV. Jedan od najvećih je nesumnjivo Amazonov God of War TV šou. Nažalost, čini se da pati od problema sa produkcijom.

Još na početku 2022. godine, počeli smo da čujemo glasine da Sony sarađuje sa Amazonom da bi proizveo live-action God of War TV šou. To je kasnije potvrđeno u decembru te godine, sa prvim zvaničnim detaljima koji su stigli u februaru 2023. godine.

Od tada, nismo čuli ništa od šoua, i naizgled sa dobrim razlogom, jer prema novom izveštaju od Deadline “Sony Pictures TV i Amazon MGM Studios organizuju ponovno snimanje God of War” sa publikacijom koja takođe otkriva da su “šouraner/izvršni producent Rafe Judkins, zajedno sa EP-ovima Hawk Ostby i Mark Fergus, napustili projekat nakon što su završili više scenarija za prvu sezonu.”

Prema Deadline, God of War šou će krenuti u drugačijem kreativnom pravcu – iako nisu dati nikakvi detalji o tome šta tačno to podrazumeva.

Sa trenutnim scenarijima otkazanim i šou koji kreće u novom pravcu, sigurno je reći da nećemo videti God of War TV seriju u skorije vreme. Rečeno je da i Amazon i Sony izgledaju posvećeni projektu – tako da se nadamo da će se to na kraju ipak ostvariti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version